Belangrijke data

afscheidsavond
zomerfeest

Tiny forest NEELDERBOS

25 november hebben de kinderen uit de groepen 4 en 5 het tiny forest NEELDERBOS geplant.

Voor een impressie van deze plantdag zie de pagina met filmpje van Delta Limburg en het filmpje van CitaVerde.

Tiny forest NEELDERBOS

Schoolgids 2020-2021

Deze gids is vooral een document waarin we proberen een indruk te geven van het onderwijs op onze school, van het willen werken ín en áán een goede sfeer, van de manier waarop we met de kinderen omgaan, van het organiseren van speciale zorg voor de kinderen die dat nodig hebben, van het aandacht besteden aan speciale vieringen etc.

schoolgids 2020-2021